Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās nākotnes izaicinājumu konferencei "Cilvēkfaktors"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 24.martā, Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks konference "Cilvēkfaktors", kas pulcēs ap 700 uzņēmumu un organizāciju pārstāvjus un vadītājus, lai kopīgi meklētu atbildes un prognozētu - kāds būs darbs nākotnē un kā tam sagatavoties jau tagad.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, konferenci īpaši aicināti apmeklēt organizāciju vadītāji, personāla un komunikācijas speciālisti, visi tie, kuru atbildība ir vistiešāk saistīta ar jauninājumu ieviešanu un darbinieku sagatavošanu pārmaiņām.

Rīkotāji par konferences saturu un aktualitāti: "Mēs dzīvojam straujas globalizācijas un tehnoloģiju laikmetā, kas darba ikdienu veido dinamiskāku. Ar tehnoloģiju palīdzību var paveikt daudz vairāk īsākā laika posmā, tādēļ neskaitāmas profesijas izzūd, taču arvien jaunas rodas vietā. Lai gan cilvēka darbu sāk aizvietot roboti, sistēmas, programmas, aizvien gan pie veiksmēm, gan neveiksmēm kā galveno cēloni mēdzam norādīt – visu izšķīra cilvēkfaktors. Tieši tādēļ šoreiz gribam runāt par mums – cilvēkiem. Kā strādāsim jau pēc 5 gadiem, kad darbs būs vairāk kā hobijs, un kā dažādas paaudzes ar absolūti pretējām motivācijām spēs sastrādāties kopēju mērķu sasniegšanā."

Praktiskus ieteikumus, kuri noderēs uzņēmuma darbības pilnveidei sniegs tādi 15 savas jomas profesionāļi un eksperti kā bijusī Latvijas valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, moderators un stratēģis Haralds Burkovskis, Daugavpils Universitātes rektors un biologs Arvīds Barševskis, Microsoft komunikācijas vadītāja Baltijā Kristīne Mennika, Pārmaiņu vadītāja Google Karolina Lewandowska, "Zeno consulting" vadības zinību konsultants Daniels Pavļuts, darba kultūras analītiķe Jelena Hercberga, komandu veidošanas treneris Māris Resnis un citi.

Cēsu novada iedzīvotājiem un uzņēmējiem piedāvājam īpašu cenu konferences apmeklējumam – 90 eiro. Lai saņemtu atlaidi, reģistrējoties norādiet kodu: Cēsis90.

Papildus informācija un pieteikšanās konferencei mājaslapā: www.cilvekfaktors.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)