Banner 980x90

Sākas pilsētas svētku "Cēsis 810" pasākumi

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Piektdien, 22.jūlijā, sākas un līdz svētdienai, 24.jūlijam, turpināsies pilsētas svētku "Cēsis 810" pasākumi, kas solās būt krāšņi, ar tradicionālās, modernās un gastronomiskās kultūras elementiem, aģentūru LETA informēja Cēsu novada pašvaldībā.

Cēsu 810 gadu jubilejas programma veidota, lepojoties ar cēsnieku sasniegumiem pēdējā desmitgadē. Jubilejas gads kalpo kā atskaites punkts, lai kopīgi atskatītos uz padarītajiem darbiem, lepotos ar sasniegto un ieskatītos nākotnes labajās iecerēs.

Cēsu 810 gadu jubilejas svētku programmā ikviens varēs ne tikai atrast kaut ko sev tīkamu un zināmu, bet arī atklāt ko jaunu un iepriekš nepiedzīvotu. Programma veidota dažādām gaumēm un interesēm.

Sestdien, 23.jūlijā, plkst.22:30 notiks krāšņs lukturīšu gājiens, kurā piedalīsies Cēsu uzņēmumu un organizāciju kolektīvi, interešu grupas, ģimenes, citi interesenti.

Gājiens sāksies Rožu laukumā. Tā noslēgumā Cēsu pils parkā paredzēts Cēsu novada domes priekšsēdētāja Jāņa Rozenberga svētku apsveikums un svinīgais jubilejas salūts, kas tiek veidots kā unikāla gaismas izrāde komponista Riharda Zaļupes Cēsīm veltītās oriģinālmūzikas pavadībā.

Jau vēstīts, ka Cēsu jubilejas svētkos "Cēsis 810" apmeklētājus priecēs vēl Latvijā nepieredzētas gastronomiskas performances, rokfestivāls "Fono Cēsis", kā arī Ritma svētki ar valstī lielākajiem "bungu apļiem", kur skaņas radīšanā varēs iesaistīties ikviens festivāla apmeklētājs.

Cēsu jubilejai veltītie pasākumi ar pašvaldības un sponsoru atbalstu apmeklētājiem būs bez maksas. Kopumā šie pasākumi izmaksās ap 150 000 eiro, no kuriem ap 80 000 eiro ir pašvaldības līdzfinansējums, bet pārējā summa - sponsoru un atbalstītāju ieguldījums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)