Banner 980x90

RTU Cēsu filiāle aicina apmeklēt atsevišķu studiju priekšmetu apguvi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle aicina pieteikties atsevišķu studiju kursu apguvei klausītāja statusā. Pieteikšanās studiju kursiem notiks līdz šī gada 30.janvārim Cēsīs, Piebalgas ielā 3, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja RTU Cēsu filiāles sabiedrisko attiecību vadītāja Sandra Salmiņa.

RTU Cēsu filiāle piedāvā iespēju apgūt atsevišķus studiju kursus klausītāja statusā studiju programmās "Datorsistēmas", "Uzņēmējdarbība un vadība", "Enerģētika un elektrotehnika" un "Elektrotehnoloģiju datorvadība".

"Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība pieprasa arvien jaunas darbinieku zināšanas un prasmes. Studiju priekšmetu apguve klausītāju statusā ir lieliska iespēja paaugstināt savu profesionālo kvalifikāciju, apgūstot konkrētus studiju kursu, papildināt savas zināšanas nozarē vai arī apgūt kursus, kas nav saistīti ar iepriekš iegūto izglītību," saka RTU Cēsu filiāles direktors Alvis Sokolovs.

Apgūstot studiju priekšmetu un veiksmīgi nokārtojot gala pārbaudījumu klausītajam tiks izsniegta apliecība par apgūto priekšmetu.

Studiju kursu saraksts un plašāka informācija par studiju iespējām atrodama RTU Cēsu filiāles mājaslapā www.cf.rtu.lv.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)