Banner 980x90

Rokgrupa "Dzelzs vilks" dosies jubilejas koncerttūrē pa Latviju

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Rokgrupa "Dzelzs vilks" no 3.februāra līdz 8.aprīlim dosies 25.gadu jubilejas koncertturnejā "Dziesmas pilnmēness naktī" pa Latviju, aģentūru LETA informēja grupas menedžmenta pārstāve Aija Kaukule.

Tāpat grupa, turpinot atzīmēt 25.gadskārtu, spilgtāko dziesmu disku "Dziesmas pilnmēness naktī" izdevusi arī vinila platē.

"Dziesmas pilnmēness naktī" koncerti notiks 3.februārī Liepājas klubā "Fontaine Palace", 11.febrūarī Valmieras klubā "Multiklubs", 24.februārī Rīgas koncertzālē "Palladium", 10.martā Alūksnes izklaides un izaugsmes centrā "Prelūdija", 18.martā Ventspils teātra namā "Jūras vārti", 24.martā Jelgavas klubā "Jelgavas krekli", savukārt koncertturnejas noslēguma akustiskais koncerts notiks Vecgulbenes muižā.

Rokgrupa "Dzelzs vilks" dibināta pirms 25 gadiem Mālpilī. Grupa izdevusi 13 studijas albumus, saņēmusi sešas "Mūzikas ierakstu" gada balvas un vairākas balvas nominācijās, kā arī radījusi dziesmas teātra un laikmetīgās dejas izrādēm.

Grupas vokālists, dziesmu autors un ģitārists ir Kaukulis, taustiņu meistars Kaspars Tobis, basģitārists Kārlis Alviķis un bundzinieks Mārcis Judzis. Izlasē "Dziesmas pilnmēness naktī" iekļautas arī kompozīcijas, kuru ierakstā piedalījušies kādreizējie grupas dalībnieki - basģitārists Armands Butkevičs un bundzinieks Andris Bulvītis.

Jau ziņots, ka "Dzelzs vilks" pagājušā gada novembrī laida klajā 25.gadskārtas dziesmu dubultalbumu "Dziesmas pilnmēness naktī", kurā apkopotas 25 rokmūzikas kompozīcijas no "Dzelzs vilka" pirmsākumiem līdz mūsdienām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)