Banner 980x90

Rakveres slimnīcas vadošie speciālisti gūst pieredzi Cēsīs

Otrdien, 27.maijā, Cēsu klīnikā pieredzes apmaiņas ietvaros viesojās Cēsu novada sadarbības pilsētas Rakveres slimnīcas vadošie speciālisti, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja SIA "Cēsu klīnika" projekta vadītāja Agnese Gaidelione.

Vizītes laikā speciālisti iepazinās ar klīnikas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un uzņemšanas nodaļas, Operāciju bloka ar sterilizācijas nodaļu, Pirmsoperāciju un dienas ķirurģijas nodaļas, Diagnostiskas nodaļas, kā arī ar administrācijas darbu.

Rakveres slimnīca ir nodota ekspluatācijā 1981.gadā un šobrīd kolēģus no Rakveres interesēja mūsu pieredze rekonstrukcijas un renovācijas darbā. Patiesi ieinteresēti rakverieši apbēra ar jautājumiem mūsu ārstus un māsas visās apskates vietās, daudz fotografēja viņus interesējošos objektus un to detaļas. Viesi noslēgumā izteica vēlmi savas slimnīcas atjaunošanas laikā atkārtoti konsultēties.

Tikšanās laikā tika pārrunāti veselības aprūpes iestāžu politika Latvijā un Igaunijā, pieskaroties tādām tēmām, kā slimnīcu attīstības finansējums, izmaksas par vienu gultas dienu slimnīcā un pacienta iemaksu apmēri. Viesi atzinīgi novērtēja Cēsu klīnikas izremontētās un aprīkotās telpas un bija pateicīgi par silto uzņemšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)