Banner 980x90

"Lekrings" mājās uzņems "Kuršus" un viesosies Ulbrokā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šonedēļ divas spēles ELVI florbola līgā aizvadīs "Lekrings" florbolisti. Sestdien Cēsīs ieradīsies Liepājas "Kuršiem", bet svētdien cēsnieki dosies viesos pie "Triobet/Ulbroka".

Esi klāt un atbalsti savējos! "Lekrings" pēc 15.uzvaras savā laukumā pret "Kuršiem" Abām komandām šī būs jau 29.tikšanās reize Latvijas čempionātā, bet nevienā no līdz šim 14 aizvadītajām spēlēm Cēsīs liepājniekiem tā arī nav izdevies tikt pie uzvaras. Vistuvāk "Kurši" tam bija pērn, kad visa pamatlaika garumā kontrolēja spēles gaitu un ne reize neatļāva "Lekringam" izvirzīties vadībā. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 6:6 un sekoja pagarinājums. Lai arī pašā pagarinājuma sākumā, spēlējot skaitliskajā vairākumā, Pēteris Trekše izrāva uzvaru mājiniekiem, tomēr Liepājas florbolisti pārrakstīja kluba vēsturi, izcīnot vēsturisko pirmo punktu Cēsīs.

Jauno sezonu Cēsu "Lekrings" ir iesācis pārliecinoši, uzvarot pirmajās piecās spēlēs. Tikmēr "Kurši" spēlējuši nestabili, tomēr turnīra tabulā noslēdz labāko astotnieku. Līdz šim vienīgo uzvaru liepājnieki izcīnījuši mačā ar "Rīgu", tomēr trīs no zaudētajiem mačiem bijuši ar vienu vārtu starpību. Oponentu rezultatīvākie spēlētāji ar astoņiem punktiem ir Gints Siliņš (6+2), Rolands Kovaļevskis (4+4) un Kaspars Klamers (4+4). Florbola kluba "Lekrings" rindās pārliecinošu sniegumu uzbrukumā demonstrē Pēteris Trekše (8+3) un Andris Rajeckis (5+6), tiekot pie 11 rezultativitātes punktiem. Līderu duelis bronzas mača atkārtojums Ulbrokā Ne mazāk aizraujoša un spraiga spēkošanās gaidāma svētdien, kad Cēsu "Lekrings" pērnās sezonas bronzas mača atkārtojumā viesosies (14:00) tiksies ar "Triobet/Ulbroka".

Starpsezonas periodā komandās pastiprinājušas sastāvus, jo abu komandu mērķi ir nemainīgi - cīnīties par Latvijas čempionāta zelta medaļām. Pērn komandas tikās trīs reizes, pa reizei katra savā laukumā un bronzas spēlē Arēnā Rīga. Pirmā apļa spēlē Ulbrokā mājinieki darbojās pārliecinošāk un izcīnīja uzvaru ar 5:2. Aizraujošāka izvērtās spēle Cēsīs, jo mača gaitā vadībā atradās gan viena, gan otra komanda, bet pamatlaika pēdējā minūtē Kristers Eglītis izrāva uzvaru (6:5) ulbrokiešiem.

Divi piedzīvotie zaudējumi regulārajā sezonā "Lekringu" vēl vairāk motivēja uzvarai spēlē par Latvijas čempionāta bronzu, kurā cēsnieki spēja lauzt spēles ritējumu un pelnīti ar 8:5 uzveica Ulbrokas florbolistus. Arī šīs sezonas starts abām komandām padevies veiksmīgs.

Šobrīd cēsnieki ar 15 punktiem ir pirmie, bet ulbrokieši ar 10 ir otrie. "Triobet/Ulbroka" tikuši pie uzvarām pret "Bausku", "Ķekavu" un "Rīgu", bet bijuši spiesti kapitulēt cīņās ar "Lielvārde/FatPipe" un "Rubeni". Pretinieku rindās ar 12 vārtiem (12+4) izcēlies Kristers Eglītis, Juris Gribusts ticis pie deviņiem (2+7), bet bijušais "Lekrings" uzbrucējs Artūrs Jurševskis pie astoņiem (4+4) rezultativitātes punktiem. Esi kopā ar komandu un atbalsti cīņā pret "Kuršiem" un "Triobet/Ulbroka"! Vairāk informācijas "www.lekrings.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)