Banner 980x90

Priekuļu novada domes vadītājas amatā ievēlēta iepriekšējās priekšsēdētājas pēctece Elīna Stapulone

Jelgava, 22.jūn., LETA. Šodien pirmajā jaunievēlētās Priekuļu novada domes sēdē par domes priekšsēdētāju ievēlēta Elīna Stapulone (LZS), kura pašvaldību vēlēšanās bija līdzšinējās domes vadītājas Māras Juzupas (LZS) politiskā spēka saraksta līdere.

Stapulone ievēlēta ar Latvijas Zemnieku savienības (LZS) un nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, kopumā 12 deputātu atbalstu, bet trīs "Vienotības" deputāti atbalstīja savu kandidātu - Māri Baltiņu -, aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Dace Ikauniece.

Juzupa šajās vēlēšanās nekandidēja.

Identisks balsojums bija arī par priekšsēdētāja vietnieku, un amatā pārvēlēts līdzšinējais mēra vietnieks Aivars Tīdemanis (LZS). "Vienotība" šim amatam virzīja Annu Broku.

Dome lēmusi arī anulēt Evitas Šīrantes (LZS) deputāta mandātu, jo viņa izvēlējusies turpināt darbu kā Liepas pagasta pārvaldes vadītāja. Kā nākamais deputāta kandidāts no LZS saraksta tiks uzrunāts Jānis Ročāns, kurš vēlēšanās palika pirmais aiz strīpas.

Jau vēstīts, ka Priekuļu novadā pēc pašvaldību vēlēšanām varu saglabājusi LZS, kas ir ieguvusi deviņas deputātu vietas. Tāpat domē iekļuva "Vienotība" ar trīs deputātu vietām, kā arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ar trīs domnieku pārstāvniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)