Banner 980x90

Priekuļu novada domes vadītāja savā amatā nopelnījusi 16 432 eiro

Valmiera, 21.apr., LETA. Priekuļu novada domes priekšsēdētāja Elīna Stapulone (LZS) pērn par darbu pašvaldībā nopelnījusi 16 432 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Stapulone vietvaras vadītājas amatā stājās gada vidū pēc pašvaldību vēlēšanām, nomainot līdzšinējo pašvaldības priekšsēdētāju Māru Juzupu (LZS).

Stapulone arī saņēmusi 409 eiro lielu pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, kā arī nopelnījusi 2330 eiro no SIA "Vidzemes finansu darījumi" par jurista darbu un 185 eiro no SIA "Euroindex", kur viņa ir direktore.

Priekuļu novada domes vadītājai pieder divi nekustamie īpašumi Vaives un Priekuļu pagastos.

Papildus jau aprakstītajiem amatiem Stapulone ir arī Attīstības padomes locekle Vidzemes plānošanas reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)