Banner 980x90

Pie Cēsu alus darītavas Cēsīs no šodienas 31.maija varēs iegādāties lejamo alu, sidru un kvasu

Izvērtējot realizācijas apjomus un pircēju pieprasījumu un vēlmi iegādāties produkciju tieši pie ražotnes, Cēsu alus arī šajā sezonā organizēs pieprasītāko Cēsu alus produktu tirdzniecību pie Cēsu alus darītavas Cēsīs. 

Pircējiem būs iespēja iegādāties tikko no darītavas piegādātos Cēsu alus dzērienus: Cēsu Premium Bohemian, Brūža Nefiltrēto, Brūža Samtaino un Mītavas alu, kā arī Dārza sidru un Ulmaņlaiku kvasu. Dzērienus varēs iegādāties lejamā veidā uz vietas pieejamos vai pircēju līdzpaņemtos traukos.

Tirdzniecība pie Cēsu alus darītavas sāksies piektdien 31.maijā un turpmāk notiks katru piektdienu un sestdienu - Cēsu alus darītavas teritorijā, Aldaru laukumā 1, Cēsīs. Tirdzniecības vietā būs pieejami iepakojumi (1l, 2l un 5l plastikāta pudeles) lejamo dzērienu ērtai transportēšanai. Pircēji var ņemt līdzi arī savus traukus, kuros iepildīt dzērienus.

Tirdzniecības vietas darba laiks:

Piektdienās: plkst.16:00 – 20:00

Sestdienās: plkst. 9:00 – 15:00

Pircējiem būs iespēja izmantot atlaides laimīgajās stundās (piektdienās no plkst.  19:00 – 20:00, sestdienās no plkst. 09:00 – 10:00 un 14:00 – 15:00) un iegādāties dzērienus par draudzīgām cenām.

Gaidīsim jūs Cēsīs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)