Banner 980x90

Pārgaujas novada pašvaldība izsolē mēģinās pārdot Rozulas skolas tukšo ēku

Rīga, 11.jūn., LETA. Pārgaujas novada pašvaldības īpašumu komisija ir nolēmusi izsolē censties pārdot īpašumu, kurā savulaik atradās Rozulas skola, aģentūru LETA informēja Pārgaujas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību un jaunatnes lietu speciāliste Iluta Beķere.

Rozulas skola darbību pārtrauca 2009.gadā mazā skolēnu skaita dēļ, tomēr skola un tās ēka gan bijušajiem skolēniem, gan skolotājiem un darbiniekiem, gan arī Rozulas vietējai kopienai vienmēr bijusi ļoti nozīmīga, stāstīja Beķere.

Meža ielokā ieskautā skolas ēka skatam paveras tikai tad, kad tai piebraukts pavisam tuvu.

Cienot Rozulas skolas nozīmi vietējo iedzīvotāju izglītošanā, Rozulas kopienas dzīvē un cerot, ka ēku kādreiz atkal izdosies izmantot, pašvaldība visus šos gadus ir nodrošinājusi ēkas uzturēšanu, kā arī meklējusi dažādus risinājumus ēkas izmantošanai, piedāvājot to izmantot nevalstiskajām, kā arī radošajām organizācijām un uzņēmējiem, bet diemžēl bez rezultātiem, apgalvoja Beķere.

Rozulas skolas ēka jau desmit gadus stāv tukša, un Pārgaujas novada dome ir pieņēmusi lēmumu ēku un tai pieguļošo zemes gabalu pārdot. Iegūtie līdzekļi, saskaņā ar pašvaldības investīciju plānu, tiks ieguldīti Rozulas tautas nama atjaunošanā un infrastruktūras attīstīšanā.

Izsole iecerēta 4.jūlijā plkst.14 Pārgaujas novada pašvaldības sēžu zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)