Banner 980x90

Par uzbrukumu ar nazi pusaudzei Cēsīs jaunam vīrietim piespriež četru gadu cietumsodu

Daugavpils, 5.febr., LETA. Lietā par uzbrukumu ar nazi pusaudzei Cēsīs apsūdzētajam vīrietim tiesa piespriedusi četru gadu cietumsodu ar probācijas uzraudzību uz diviem gadiem bez mantas konfiskācijas, aģentūra LETA noskaidroja Cēsu rajona tiesā.

Vīrietim, kurš pērn augusta nogalē Cēsīs ar nazi uzbruka pusaudzei, prokurors bija pieprasījis piemērot sešu gadu un septiņu mēnešu cietumsodu ar probācijas uzraudzību uz diviem gadiem bez mantas konfiskācijas.

Apsūdzība vīrietim celta pēc Krimināllikuma 176.panta 1.daļas un 15.panta 4.daļas - par mēģinājumu izdarīt laupīšanu, kas saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu.

Jau vēstīts, ka vīrietis pusaudzei uzbrucis Bērzaines un Alfrēda Kalniņa ielu savienojošā gravā un pēc tam aizbēdzis no notikuma vietas, savukārt jauniete ievietota slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)