Banner 980x90

Paplašinās "Cēsu klīnikā" strādājošo ārstu loks

SIA "Cēsu klīnika" kolektīvs savā darbinieku lokā ir uzņēmusi Rīgas Stradiņa Universitātes ceturtā mācību gada rezidenti traumatoloģijā-ortopēdijā Inesi Breidi, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja klīnikā.

Lai gan jaunā speciāliste "Cēsu klīnikā" strādā nedaudz vairāk kā mēnesi, paveiktais darbs no pacientu puses ir atzinīgi novērtēts - veiktas divas operācijas - spieķa kaula lūzuma fiksācija un elkoņa kaula lūzuma fiksācija, kā arī ambulatoro pieņemšanu laikā konsultēti vairāku pacienti.

Dr. I.Breide ir cēsniece, absolvējusi Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts Ģimnāziju, ir priecīga par piedāvāto iespēju atgriezties Cēsīs un sniegt medicīnisko palīdzību bijušā Cēsu rajona teritorijā izvietoto novadu iedzīvotājiem.

Savus nākotnes plānus ārste saista ar specializāciju rokas un pleca ķirurģijā, kur neatsverami ir kolēģu pieredze un atbalsts, kas "Cēsu klīnikā" netiek liegts nedz no galvenās ārstes Dr. A. Skrastiņas puses, nedz no ārsta ortopēda - traumatologa Dr. A. Skirmaņa puses, kopīgi operējot.

"Cēsu klīniku" Dr. I.Breide vērtē kā augstākā līmeņa lokālo slimnīcu, kurā izmantojot vismodernākās ķirurģiskās ārstēšanas metodes, tiek nodrošināta augstākā medicīniskā kvalitāte un optimāla aprūpe. Jaunā speciāliste novērtē "Cēsu klīnikā" piedāvātos darba apstākļus - augstā līmeņa operāciju zāles, atsaucīgo un kompetento personālu operāciju blokā un neatliekamās medicīniskās palīdzības un uzņemšanas nodaļā ar observācijas vienību.

Jaunā ārste atklāj, ka ikdienas darbā saskaras ar vairākām komiskām situācijām, kad dodoties uz ķirurģijas-traumatoloģijas nodaļu apraudzīt pacientus un iepazīstinot ar sevi, biežākie jautājumi ir "Labdien māsiņ, kur ir ārsts?" "Vai Jums ir 16?", bet tā kā jaunajai speciālistei ir lieliska humora izjūta, tad pacientiem tiek atbildēts ar smaidu.

Dr. Breide aicina pacientus nebaidīties no ārsta, nākt savlaicīgi, tādējādi samazinot ārstēšanas laiku un izmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)