Banner 980x90

Padomi, lai jauna datora izvēle būtu vienkāršāka

Personālie datori ir  daudzveidīga kategorija, tāpēc jauna datora izvēle var būt laikietilpīgs process. Ir desmitiem ražotāju, kas ražo personālos datorus, un kvalitāte un cenas var ievērojami atšķirties atkarībā no tā, kuru modeli un zīmolu Jūs izvēlaties. 

Nereti ražotāji savus datorus pielāgo konkrētam mērķim, piemēram, spēlēm, studijām vai biznesam. Turpiniet lasīt padomus par dažādiem datora aspektiem, kam ir vērts pievērst uzmanību, lai izprastu, kas piemērots Jūsu situācijai.

Windows operētājsistēma
Vairums datoru darbojas ar operētājsistēmu Windows, kas ir daudz atvērtāka nekā MacOS, un tiek atjaunināta biežāk. Sistēmai Windows ir pieejamas vairākas programmatūras. Windows ir standarts spēļu izstrādei un daudzām ar biznesu saistītām programmām. Atšķirībā no Apple ierobežotās produktu līnijas, Windows datoru izvēle ir liela. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties tādu ražotāju kā Lenovo, Dell, Acer, Asus vai pašu Microsoft ražojumu, Jums ir daudz izvēles iespēju.

Mac operētājsistēma
Apple vienmēr ir aizsargājis savu zīmolu, izlaižot produktus ļoti apzināti. Jebkurš Apple produkts atbildīs tā standartiem, savukārt jebkurš ražotājs var izgatavot datoru ar unikālu specifikāciju. Tā rezultātā Mac ir ļoti draudzīgi lietotājam. Kvalitatīvs dizains ir viena no Mac raksturīgajām iezīmēm. Tie ir veidoti tā, lai izskatītos eleganti. Tas attiecas arī uz Apple operētājsistēmu Mac, kas ir vienkārša un intuitīva. Mac datoriem ir arī iepriekš instalēts patentētas programmatūras komplekts. Katra lietotne ir labi piemērota video vai mūzikas rediģēšanai un daudziem citiem uzdevumiem.

Ir vairākas personālo datoru kategorijas, jo tie ir ražoti, ņemot vērā noteiktu lietojumu un mērķauditoriju. Pērkot datoru, izlemiet, kur galvenokārt datoru plānojat izmantot, un meklējiet kategoriju un specifikācijas, kas atbilst šīm interesēm. Ērtu pārskatu ir iespējams atrast internetveikalā 220.lv. Tajā Jūs atradīsiet dažādus modeļus no HP, ORKA, Lenovo un citiem ražotājijem, savukārt videospēlēm tiek piedāvāti jaudīgi Cyclon un Genesis datori.

Pievērsiet uzmanību atsevišķiem aspektiem:
• centrālajam procesoram (frekvence, kodolu skaits);
• cietā diska izmēram (kā arī, vai ir SSD disks);
• RAM atmiņai;
• grafikas kartei.

Šie ir tikai pāris no galvenajiem aspektiem, kam būtu jāpievērš uzmanība, un, protams, prioritātes katram var atšķirties. Internetveikala 220.lv piedāvājumā lielākā daļu datoru nāk ar Windows 10 operētājsistēmu, ko var arī vēlāk nomainīt, bet tās būs papildus izmaksas. Piedāvājumā var atrast arī atjaunotus datorus, kas ļauj ietaupīt, kā arī atbalstīt pārstrādi un dabas resursu saglabāšanu. 

Lai gan jauna datora izvēle var prasīt zināmu laiku, lai nonāktu pie tā, ko katrs vēlas, pati pasūtījuma veikšana internetveikalā ir vienkārša, un piegāde – ātra, lai varētu baudīt jauna datora priekšrocības pēc iespējas ātrāk. Vai esat gatavs ienest jauno tehnoloģiju risinājumu savā mājoklī?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)