Banner 980x90

Notiks Līgatnes novada sporta svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Augusta pēdējā sestdienā, 27.augustā Gaujmalas sporta laukumos norisināsies Līgatnes novada sporta svētki, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Līgatnes novada novada pašvaldībā. 

Sporta svētku laikā aizvadīs sacensības pludmales volejbolā, futbolā, regbijā, zolītē un šogad arī strītbolā. Minētajos sporta veidos varēs pieteikties arī sacensību dienā, bet, lai atvieglotu sekretariāta darbu, organizatori aicina komandas dalībai pieteiktu jau iepriekš, sūtot e-pastu ar komandas nosaukumu, dalībnieku vārdiem un uzvārdiem, komandas pārstāvēto pilsētu vai vietu. 

Savus spēkus pierādīt varēs arī Līgatnes spēcīgākie vīri, rādot prasmes spēka disciplīnās. Būs trīs disciplīnas, kurās noskaidros spēcīgāko līgatnieti.

Arī mazākajiem būs iespēja izlēkāties pa piepūšamajām atrakcijām un piedalīties visdažādākajās izdarībās.

Komandas var pieteikt un sīkāku informāciju uzzināt Līgatnes novada Sporta centrā vai rakstot uz  e-pastu: viestursdumpis@gmail.com, vai  zvanot uz tālruņa Nr.: 26403559.

Ar sporta spēļu nolikumu iespējams iepazīties šeit.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)