Banner 980x90

Nedēļas nogalē ikvienam būs iespēja uzzīmēt savas Cēsis

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Sestdien, 30.jūlijā, plkst.15.00 Stacijas laukumā ikvienam būs iespēja uzzīmēt savas Cēsis un paskatīties uz pilsētu mazliet citādāk kā ikdienā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Kopš pirmo reizi stacija vēra durvis 1889.gadā, pagājuši vairāki gadi, bet tā joprojām aicina ikvienu ielūkoties šīs ēkas greznumā.

Pēc plenēra būs iespēja iesniegt darbu pastkaršu konkursam, un varbūt arī Tavs mākslas darbs iekļūs to darbu pulkā, kuri tiks drukāti uz pastkartēm. Visi materiāli uz vietas būs nodrošināti.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)