Banner 980x90

Nākamnedēļ notiks Latvijas IV olimpiādes preses konference

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Trešdien, 15.jūnijā, plkst.11.00 "Valmieras pilsētas pārstāvniecībā Rīgā", 11.novembra krastmalā 29, Rīgā, notiks preses konference, kurā informēs par Latvijas IV olimpiādes aktualitātēm - par sportistiem, dalībnieku skaitu, pārstāvētajiem sporta veidiem un to norises vietām, kā arī par Valmieras pilsētas gatavību uzņemt šādu pasākumu.

Kā aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičmane, pasākuma laikā tiks demonstrēts medaļu komplekts.

Preses konferencē piedalīsies Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei") un Latvijas Olimpiskās komitejas sporta direktors Andris Lupiks.

No 1.jūlija līdz 3.jūlijam Valmierā notiks Latvijas IV olimpiāde, pulcējot sportistus, kuri godam aizstāvējuši savu pilsētu, novadu un valsti dažāda mēroga sacensībās. Latvijas IV olimpiādes programmā ir iekļauti 26 olimpiskie sporta veidi, no tiem Valmierā notiks badmintons, basketbols, bokss, futbols, handbols, šosejas riteņbraukšana, svarcelšana, triatlons, vieglatlētika, volejbols, pludmales volejbols un airēšanas slaloms. Tāpat Valmierā notiks olimpiādē iekļautais neolimpiskais sporta veids - orientēšanās - un paraugdemonstrējumi šahā. Arī svinīgā olimpiādes atklāšanas un noslēguma ceremonija norisināsies Valmierā.

Atsevišķi sporta veidi tiks organizēti olimpiādes rīkotājpilsētas - Valmieras - sadarbības pašvaldībās. Cēsīs norisināsies cīņa, džudo, loka šaušana, paukošana, MTB riteņbraukšana, taekvondo, teniss, kā arī neolimpiskais sporta veids - florbols. Jūrmalā norisināsies airēšana, kas tiks organizēta Lielupē, bet Burtnieku novadā gaidāma burāšana, golfs, BMX riteņbraukšana un stenda šaušanas sacensības. Kocēnu novadā ikviens varēs vērot jātnieku sporta sacensības, bet Rūjienā - regbiju. Smaiļošana un kanoe notiks Limbažos, savukārt galda tenisa sacensības - Alojā. Rīgā Latvijas IV olimpiādes laikā norisināsies peldēšana un vingrošanas disciplīnas, bet sporta centrā "Kleisti" sacensības jātnieku sportā. Valkā gaidāmas ložu šaušanas sacensības.

Latvijas IV olimpiādi organizē Latvijas Olimpiskā komiteja un Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju. Galvenais sadarbības partneris - Cēsu novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)