Banner 980x90

Meklē jaunu Cēsu novada Pašvaldības policijas vadītāju

Valmiera, 18.apr., LETA. Cēsu novada Pašvaldības policijai tiek meklēts jauns vadītājs, jo pašreizējais municipālās policijas priekšnieks Valdis Sviķis amatu nolēmis pamest tuvojošā pensijas vecuma dēļ, aģentūra LETA noskaidroja Cēsu novada pašvaldībā.

Papildus tam Sviķis arī norāda, ka pēc amatā pavadītiem 16 gadiem uzskata, ka pašvaldības policijai ir nepieciešams jauns vadītājs ar jaunu skatījumu.

Pašvaldība policijas priekšnieka pienākumos ietilpst organizēt struktūrvienības darbu, plānot un īstenot pašvaldības policijas ilgtermiņa un īstermiņa attīstību, kā arī pieņemt lēmumus administratīvo pārkāpumu lietās un izdot iekšējos normatīvos aktus par darba organizāciju.

No amata kandidāta tiek prasīta augstākā izglītība, laba fiziskā sagatavotība, vismaz trīs gadu pieredze kolektīva vadīšanā, kā arī saistībā ar struktūrvienības darba plānošanu un organizēšanu. Pretendentam jābūt Latvijas pilsonim bez sodāmības ar auto vadītāja apliecību, spēju strādāt ar datoru un valodu prasmēm darbam nepieciešamajā apjomā.

Alga par darbu norādīta 1238 eiro apmērā, papildus tam tiek piedāvātas arī sociālās garantijas.

Kandidātiem uz pašvaldības policijas priekšnieka amatu jāpiesakās Cēsu novada pašvaldībā līdz 10.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)