Banner 980x90

Mārsnēnu pagastā notiks sporta svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 20.augustā no plkst.10.00 Mārsnēnu pamatskolas sporta laukumā norisināsies sporta svētki, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Priekuļu novada pašvaldībā. 

Komandu reģistrēšanās sākums no plkst.9.00. Komandās piedalās seši līdz septiņi cilvēki, kuri savā starpā sacentīsies futbolā, volejbolā, stafetēs, virves vilkšanā un citās sportiskās aktivitātēs.

Individuālas aktivitātēs varēs piedalīties visi interesenti.

Kā ik katru gadu, arī šajos Sporta svētkos izvēlēs Mārsnēnu Spēka vīru 2016 un Mārsnēnu Zelteni 2016. Titula ieguvējiem dotas tiesības nolaist 2016.gada karogu, kuru nākamajos Sporta svētkos atkal būs tiesības pacelt. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)