Banner 980x90

Līgatnes novada domes priekšsēdētāja Šteina alga pašvaldībā - 27 181 eiro

Rīga, 4.apr., LETA. Līgatnes novada domes priekšsēdētājs Ainārs Šteins (JV) pērn pašvaldībā nopelnījis 27 181 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Šteina ienākumi pašvaldībā pērn sarukuši par 6083 eiro, salīdzinot ar 2017.gadu.

Šteinam pieder divi vieglie automobiļi - 2000.gada "Dodge Grand Caravan" un 2006.gada "Chrysler Grand Voyager" -, kā arī 2008.gada motorlaiva "Silver Marine Angel 330 RIB". Šteins deklarējis divus zemes gabalus Līgatnē. Viens no tiem ir īpašumā, otrs - kopīpašumā.

Šteins ir arī attīstības padomes loceklis Vidzemes plānošanas reģionā, kapitāldaļu turētāja pārstāvis SIA "Līgatnes nami", SIA "ZAAO", AS "CATA", SIA "Rehabilitācijas centrs "Līgatne", kooperatīvajā krājaizdevu sabiedrībā "Līgatnes druva", SIA "Līgatnes komunālserviss", kā arī valdes loceklis "Līgatnes upes saimniekos" un valdes priekšsēdētājs "Gaujas ilgtspējīgas attīstības biedrībā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)