Banner 980x90

Līgatnes kultūras namā atklās Ilzes Bindemanes grafiku izstādi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 27.janvārī plkst.17.00 Līgatnes kultūras namā notiks Ilzes Bindemanes grafiku izstādes "Sirds sniegs" atklāšana, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Līgatnes novada pašvaldībā.

Māksliniece ir mācījusies Rīgas Lietišķās mākslas koledžā - stiklnieku un tēlnieku dizaina nodaļās, kā arī savas prasmes papildinājusi pie māksliniekiem Kārļa Dobrāja, Bruno Celmiņa un Marinas Ainbinderes meistardarbnīcās.

Māksliniece stāsta par sevi: "Man patīk zīmēt, rakstīt haikas, veidot tērpus, aksesuārus un scenogrāfiju teātra izrādēm, radīt skaisto, tā ir mana dzīve. Es dievinu mirkli, kad dzimst māksla. Izstādē "Sirds sniegs" redzamie darbi, iespējams, jūs mudinās uz pārdomām, kā reaģējam uz notiekošo ap mums, dažādos dzīves mirkļos.Tas ir ziemas laiks, kad diena ir īsa, bet katrai tumšai dienai iziet cauri kāda balta sniega pārsla un aukstumu izkausē mīlestība."

Izstāde Līgatnes kultūras namā būs apskatāma līdz 27.februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)