Banner 980x90

Līgatnes ambulancē uzlabos pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Līdz septembrim Līgatnes novada dome realizēs projektu, kurā tiks uzlabota Līgatnes pagasta ambulances pieejamība, aģentūra LETA noskaidroja novada pašvaldībā.

Projekta rezultātā vidi pie Līgatnes pagasta ambulances plānots pielāgot atbilstoši mūsdienu prasībām un nodrošināt cilvēkiem ar īpašām vajadzībām iespēju apmeklēt veselības aprūpes iestādi.

Kā norādīja pašvaldībā, projektā plānots izbūvēt pandusu - uzbrauktuvi - un ierīkot gājēju taciņu.

Kā norādīja domes projektu vadītāja Vineta Lapsele, līdzvērtīgas iespējas veselības aprūpes iestādei ir būtiskas ne tikai iedzīvotājiem, kuriem piešķirta invaliditāte, bet arī tiem, kuri pārcietuši slimības vai guvuši traumas, kuru dēļ viņiem īslaicīgi apgrūtinātas pārvietošanās spējas.

Pēc pašvaldības pārstāves teiktā, ieguvums novadam būs ilglaicīgs.

Projekta plānotās izmaksas ir 18 099 latu jeb 25 752 eiro apmērā, bet 60% no projekta kopējām attiecināmām izmaksām līdzfinansēs Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)