Banner 980x90

Latvijas Būvuzņēmēju partnerībai pievienojies jauns biedrs - "Monum"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Latvijas Būvuzņēmēju partnerībai ir pievienojies jauns biedrs - būvsabiedrība SIA "Monum", kas īsteno vispārējās būvniecības projektus, kā arī veic inženiertīklu un infrastruktūras izbūves darbus, aģentūru LETA informēja Latvijas Būvuzņēmēju partnerības pārstāve Monta Laukmane.

Latvijas Būvuzņēmēju partnerības Uzraudzības padomē "Monum" pārstāvēs uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Māris Ozoliņš.

"Uzskatām "Monum" pievienošanos Latvijas Būvuzņēmēju partnerībai par likumsakarīgu. Būvniecības līderiem jāturas kopā, lai pēc iespējas jaudīgāk iestātos un kopīgi sekmētu nopietnus nozares sakārtošanas pasākumus - pirmkārt, ēnu ekonomikas mazināšanu, kas rada problēmas gan ar būvniecības kvalitāti, gan drošību, kā arī jau sen nepieciešamo būvnieku klasifikācijas ieviešanu iepirkumu procesa sakārtošanai," norāda Ozoliņš.

Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāja Baiba Fromane ir gandarīta par "Monum" lēmumu pievienoties biedrībai. "Ja nozares uzņēmumi vēlas veikt fundamentālas pārmaiņas nozarē, ir jāspēj strādāt kopā. Latvijas Būvuzņēmēju partnerība ir atvērta arī citiem nozares uzņēmumiem, kuri vēlas pievienoties un strādāt pie nozares sakārtošanas," norāda Fromane.

"Monum" ir daudznozaru būvsabiedrība, kura īsteno dažāda mēroga un sarežģītības vispārējās būvniecības projektus, veic infrastruktūras izbūves darbus, kā arī ielu un ceļu izbūvi vai rekonstrukciju. Uzņēmums dibināts 2005.gadā. "Monum" nodarbina vidēji 100 darbiniekus. Pērn uzņēmums strādāja ar apgrozījumu 31 miljona eiro apmērā.

Latvijas Būvuzņēmēju partnerība šobrīd apvieno desmit lielākos būvniecības uzņēmumus Latvijā - "Skonto būve", "Re&Re", RBSSKALS, "Merks", "Latvijas energoceltnieks", "Arčers", "LNK Industries", "Abora", "Moduls Rīga" un "Monum".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)