Banner 980x90

Kvalitatīvi puszābaki bērniem, sievietēm un vīriešiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iestājoties aukstajai sezonai, ir jāvelk laika apstāļiem atbilstošs apģērbs un apavi. Kvalitatīvi ziemas zābaki un puszābaki ne tikai vizuāli labi izskatās, bet arī nodrošina kājām nepieciešamo siltumu, apliecinot teiciena "nav sliktu laika apstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs" sen zināmo patiesību.

Prasības ziemas apaviem
Ziemas laikā ieteicams izvēlēties puszābakus no dabiskiem materiāliem, kas ļauj ādai elpot un pasargā no vides – aukstuma un mitruma – nelabvēlīgās ietekmes. Raksturojot ziemas zābaku īpašības, veikala "Somijas apavi" eksperti iesaka izvēlēties pietiekami brīvus apavus, lai izvairītos no pēdu ciešas saspiešanas, kas var izraisīt to salšanu. Ņemot vērā Latvijas klimata īpatnības, ko raksturo nepastāvīgi laika apstākļi, ir vērts atzīmēt dažas ziemas apavu īpašības, kas nodrošina labu kvalitāti un komfortu to nesātajiem: 
- īpaši iestrādāta kažokāda un biezākas zoles papildus siltumam īpaši aukstām ziemas dienām;
- izņemamas iekšzoles labākai higiēnai, komfortam un papildus siltumam;
- speciāla ūdensizturīga un elpojoša GORE-TEX membrāna mitriem klimatiskajiem apstākļiem;
- protektors stabilākam solim pret kājas slīdēšanu u.c.

Stilīgi un kvalitatīvi puszābaki jebkurai gaumei
"Somijas apavu" veikalā, kas Latvijā darbojas jau vairāk nekā 20 gadus, plašā izvēlē pieejami puszābaki dažādām gaumēm līdz pat 50. izmēram. Pieredzējušie veikala eksperti, uzklausot klientu vēlmes, ikvienam interesentam piemeklē atbilstošāko apavu pāri, ļaujot realizēt savas vizuālā imidža ieceres, kā arī ērti un droši pārvietoties jebkuros laika apstākļos. Lai izvēlētos piemērotākos puszābakus, ir svarīgi apzināties savus apavu lietošanas paradumus un iegādes mērķi – vai tie būs paredzēti ikdienas valkāšanai vai oficiāliem, svinīgiem pasākumiem. "Somijas apavi" nodrošina kvalitatīvas un mūsdienīgas apavu kolekcijas visai ģimenei no labākajiem ražotājiem:
- ērti sieviešu puszābaki bez papēžiem aktīvām ikdienas gaitām;
- eleganti augstpapēžu puszābaki košiem svētku pasākumiem;
- vienkrāsaini un neuzkrītoši puszābaki klasiskam, ieturētam stilam;
- krāsaini un koši puszābaki ekstravagantam tēlam u.c.

Apavu kopšana un aizsardzība
Iegādājoties jaunus un skaistus puszābakus, ir svarīgi atcerēties par to kopšanu. Atbilstoša apavu kopšana – pareiza žāvēšana un piemērotu apavu kopšana līdzekļu izmantošana – piešķir apaviem labu vizuālo izskatu un paildzina to lietošanas ilgumu. Zinošie "Somijas apavi" eksperti sniegs tev konsultāciju par jebkuru apavu pāri un tā materiālam piemērotākajiem kopšana līdzekļiem. Iegādājies profesionālus apavu kopšanas līdzkļus un lieto apavus vairākas sezonas!

Izvēlies kvalitatīvus ziemas puszābakus no "Somijas apavu" veikala, kas nodrošinās stabilu un raitu soli tavā ikdienā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)