Banner 980x90

Koncertzālē "Cēsis" notiks Ziemassvētku eglītes pasākums bērniem

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Ceturtdien, 22.decembrī, plkst.18.00 Cēsu novada bērni aicināti Vidzemes koncertzāles "Cēsis" Kamerzālē piedalīties svētku eglītes pasākumā, piedzīvot svētku brīnumu, satikt īstu Ziemassvētku vecīti un saņemt dāvaniņu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Ziemassvētku eglītē bērnus priecēs zīmējumu teātra izrāde "Skaistākā lieta pasaulē", kurā gaismā tiks celts noslēpums, kāpēc iedegas svētku egle. Tā būs aizraujoša izklaide ar lielo un mazo skatītāju iesaistīšanu dzejolī, dziesmā un kustībā! Izrāde ir veidota zīmējumu teātrim raksturīgajā formā – ar zīmēšanu izrādes laikā.

Izrādē piedalīsies trīs personāži - mūziķis Aleksejs Bahirs, gleznotāja Ingrīda Ivane, stāstnieks - Zīmējumu teātra lolotājs un režisors Varis Klausītājs. 

Pēc izrādes viesosies Ziemassvētku vecītis, aicinot bērnus jautrās rotaļās un iepriecinot ar dāvaniņu. Mazos Ziemassvētku eglītes viesus aicinām padomāt par kādu pantiņu vai dziesmiņu.

Pasākums paredzēts bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem.  Pasākumu organizē pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)