Banner 980x90

Koncertu sēriju "Ambiente skatuve" koncertzālē "Cēsis" aizsāks igauņu mūziķe Mārja Nūta

Valmiera, 3.okt., LETA. 8.oktobrī plkst.18 vienīgo koncertu Latvijā koncertzālē "Cēsis" sniegs igauņu vijolniece un dziedātāja Mārja Nūta, atklājot jaunu koncertu sēriju "Ambiente skatuve", aģentūru LETA informēja koncertzāles "Cēsis" pārstāve Egija Saļņikova.

Koncertu sērijā "Ambiente skatuve" tiks veidoti neordināri muzikāli meklējumi un pielietots neierasts skatuves iekārtojums, kas tuvinās izpildītājus un klausītājus.

Koncertzālē "Cēsis" Mārja Nūta uzstāsies kopā ar elektroniskās mūzikas komponistu Hendriku Kaljujervu, izpildot jaunākā albuma "Une meeles" skaņdarbus.

2013.gada pavasarī Nūta izdeva savu pirmo albumu "Soolo", kas uzreiz izraisīja lielu interesi Eiropas mūzikas tirgū, kā arī saņēma pozitīvas kritiķu atsauksmes. Viņa ir koncertējusi Eiropā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā, bet Cēsīs gaidāmais koncerts būs mūziķes pirmā uzstāšanās Latvijas publikai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)