Banner 980x90

Kimbi.lv kredītlīnija – aizņemieties bez liekiem procentu maksājumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neparedzēti izdevumi ar gadalaikiem nerēķinās, taču ziemas periodā tie var pārsteigt salīdzinoši biežāk, turklāt tādu izdevumu kā apkures rēķinu apjomu ir grūti noteikt pirms to saņemšanas. Kimbi.lv kredītlīnija ir iespēja iegūt papildu līdzekļus Jums piešķirtā kredītlimita ietvaros, ja vien Jums ir atbilstoša maksātspēja un atbilstat visiem aizdevēja izvirzītajiem aizņemšanās nosacījumiem.

Kādēļ izvēlēties kredītlīniju?
Internetā ir atrodami vairāki aizdevumu veidi – kredītlīnija, ātrie, SMS kredīti u.c. Tie visi ir samērā nelieli īstermiņa aizdevumi visdažādākajiem izdevumiem. Kādas ir tieši kredītlīnijas priekšrocības? Izvērtējot Jūsu maksātspēju, tiek piešķirts kredītlīnijas limits, kura ietvaros Jūs jebkurā brīdī varat saņemt savā kontā nepieciešamo naudu. Kāda ir atšķirība no ātrā kredīta? Procentu likme tiek aprēķināta tikai tai summai, ko iztērējāt. Kredītlīnija noder situācijās, kad Jūs vēl precīzi nezināt tēriņu apjomu, taču vēlaties būt drošs, ka papildu naudas summa vajadzības gadījumā būs uzreiz pieejama. 

Neļaujiet ziemas salam sevi apturēt!
Pieņemot lēmumu par kredītlīniju, atcerieties, ka jebkurš kredīts ir nopietni jāpārdomā un jāņem tikai neatliekamos gadījumos. Tomēr ziemas mēnešos, kad ārā valda sniegputeņi un aukstums, šādas situācijas var rasties biežāk:
- lieli rēķini par apkures pakalpojumiem, kas var būt negaidīti, pavadot pirmo ziemu jaunā mājoklī;
- auto negadījumi slidena ceļa dēļ vai mehāniskas problēmas, ko var radīt zema temperatūra;
- nepieciešamība pēc siltāka apģērba vai apaviem sev un ģimenes locekļiem.

Kimbi.lv – aizdevējs, kas rūpējas par savu klientu ērtībām
Izvēloties Kimbi.lv kredītlīniju, Jums jebkurā laikā būs pieeja savam lietotāja profilam un visai nepieciešamajai informācijai mājaslapā https://www.kimbi.lv/. Tieši tur Jūs varēsiet veikt visas darbības, sākot no pieteikšanās līdz kredīta atmaksai:
- izveidojiet savu lietotāja profilu, sekojot instrukcijām un norādot nepieciešamo informāciju – personas kodu, dzīvesvietas adresi, kā arī ienākumu un izdevumu apjomu;
- nosūtiet pieteikumu un gaidiet apstiprinājumu – jāņem vērā, ka pieteikumu izskatīšana tiek veikta tikai Kimbi.lv darba laikā;
- iegūstiet savu kredītlīnijas limitu un atcerieties, ka procentu likme un maksājumu grafiks tiks noteikts tikai iztērētajam naudas apjomam.

Informācija par Kimbi.lv kredītlīniju aplūkojiet mājaslapā www.kimbi.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīstieties ar tā nosacījumiem un aizņemieties atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)