Banner 980x90

Kas ir virtuves valdnieki? Ledusskapji!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Grozies kā gribi, bet ledusskapji ir viena no svarīgākajām Tavas virtuves sastāvdaļām – tie ir vajadzīgi, lai produkti ilgāk saglabājas svaigi, dzēreni paliek vēsi, bet vasarā salasītās ogas varētu glabāt sasaldētas un ēst arī ziemā. Ko gan Tu iesāktu, ja nebūtu, kur glabāt visus šos produktus? 

Ledusskapju veidi un izmēri
Ko iesākt, ja ledusskapis pievīlis un steidzami nepieciešams jauns? Veikalos pieejams plašs ledusskapju klāsts un tie iedalāmi pēc ražotāja, veida un izmēra. Pirms jauna ledusskapja iegādes pārliecinies, ka esi izskatījis esošos variantus:
- divkameru ledusskapji; 
- ledusskapji bez saldētavas;
- side by side jeb divdurvju leduskapji;
- iebūvējamie ledusskapji;
- vīna dzesētāji.

Viss atkarīgs no Tavas ģimenes vajadzībām – ja esat ģimene ar vairākām atvasēm, izvēlies lielu ledusskapi ar saldētavu, taču, ja esat pāris, kas daudz laika pavada ārpus mājas, labākā izvēle, iespējams, būs kompakts ledusskapis bez saldētavas. Bet varbūt ledusskapis Tev jau ir un vajadzīgs vīna dzesētājs? Izvēle ir Tavā ziņā! 

Kādi ledusskapji ir modē šogad?
Lai cik pārsteidzoši tas neliktos, arī ledusskapji tiek ražoti atbilstoši modes tendencēm. Ja vēlies savu virtuvi papildināt ar šī brīža aktuālāko pārstāvi, izvēlies side by side jeb divdurvju ledusskapi. Šie ledusskapji ir plaši un ietilpīgi un būs piemēroti jebkurai ģimenei ar bērniem, jo tajā var ievietot lielu pārtikas daudzumu. Tomēr lielākā šo ledusskapju priekšrocība ir to energoefektivitāte un klusā darbošanās, kas palīdzēs Tavai ģimenei saudzēt dabu un vienlaikus neraizēties par apnicīgiem trokšņiem. Vasaras periodā lietderīga izrādīsies arī ledus gatavošanas ierīce, kas saražos ledus gabaliņus pāris sekunžu laikā, un Tu varēsi tos pievienot savam dzērienam. 

Ledusskapju energomarķējums
Ledusskapji ir ierīces, tie obligāti jāmarķē ar to energoefektivitātes klasi, kas norāda ierīces efektivitāti. Izvēloties jaunu ledusskapi, pievērs uzmanību energomarķējumam – klases tiek norādītas no D līdz A+++. Jo augstāka klase, jo zemāks elektroenerģijas patēriņš.

Iegādājies ledusskapi Xet.lv
Internetveikals Xnet.lv piedāvā iegādāties dažādu ražotāju ledusskapjus, piemēram, "LG", "Electrolux", "Samsung" un "Bosh" par izdevīgām cenām. Ledusskapji tiek nodrošināti ar 2 gadu garantiju, un tiek piedāvāti izdevīgi piegādes nosacījumi – pirkumu iespējams saņemt birojā Rīgā, Jūrkalnes ielā 15, vai ar piegādi mājās. Ienāc www.xnet.lv un atrodi sev un savai ģimenei piemērotāko ledusskapi! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)