Banner 980x90

Jaunpiebalgas novadā negaisā uz dzīvojamā vagoniņa uzkritis koks smagi savainojis divus cilvēkus

Rīga, 13.jūn., LETA. Naktī uz 12.jūniju Jaunpiebalgas novada Zosēnos negaisa laikā uz dzīvojamā vagoniņa uzkritis koks ir smagi savainojis divus cilvēkus, aģentūrai LETA apstiprināja cietušo dēls Mairis Feldmanis.

Jau ziņots, ka naktī uz 12.jūniju Jaunpiebalgas novadā koks bija uzkritis uz dzīvojamā vagoniņa, iespiežot tajā cilvēkus. Pirms Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ierašanās no šī treilera saviem spēkiem bija izkļuvis laukā viens cilvēks, bet otru, izmantojot hidrauliskos instrumentus un augstspiediena spilvenu, atbrīvoja glābēji. Abi cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Feldmanis pastāstīja, ka abi vecāki patlaban atrodas Cēsu slimnīcā diezgan smagā stāvoklī. "Tētim ir labās kājas lielā lielakaula lūzums divās vietās un būs nepieciešama operācija. Savukārt mammai ir vēdera dobuma trauma, un ārsti vēl veic izmeklējumus. Skaidrs, ka vecākiem atveseļošanās prasīs ilgu laiku," teica dēls.

Viņš stāstīja, ka tajā brīdī, kad viņš ieradies mājā, pagalmā valdījusi postaža, jo negaiss bijis ļoti spēcīgs un nav saaudzējis ne augļu kokus, ne ogulājus.

"Pirms gadiem desmit pilnībā nodega vecāku māja. Pašvaldība viņiem ir piešķīrusi dzīvokli trīs kilometru attālumā no mājvietas. Savukārt vasarās vecāki dzīvoja vagoniņā vecajā mājvietā, kur viņi kopj dārzu un tur putnus," sacīja Feldmanis.

Viņš ir pateicīgs cilvēkiem par atsaucību un atbalstu, jo patlaban elektropreces jau ir saziedotas. Vēl ļoti būtu vajadzīgs dzīvojamais vagoniņš, kur vecākiem atgriezties no slimnīcas, lūdza dēls.

Jau ziņots, ka naktī uz 12.jūniju Vidzemē vietām plosījies spēcīgs negaiss, kas lauzis kokus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)