Banner 980x90

Investīcijām draudzīgāko pašvaldību sarakstā arī Cēsu novads

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Ventspils pilsēta, kā arī Cēsu un Ādažu novads atzīti par investīcijām draudzīgākajām pašvaldībām iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu!" veidotajā indeksā "Investīcijām draudzīgākā pašvaldība".

Ventspils atzīta par investīcijām draudzīgāko pašvaldību republikas nozīmes pilsētu vidū. Otrajā vietā ierindojas Valmiera, bet trešajā - Rīga. Vēl pirmajā pieciniekā atrodas Liepāja un Daugavpils.

Par investīcijām draudzīgāko pašvaldību ar reģionālās nozīmes attīstības centru atzīts Cēsu novads, kam seko Tukuma un Kuldīgas novads.

Par investīcijām draudzīgāko pašvaldību ar vietējās nozīmes attīstības centru nosaukts Ādažu novads, aiz sevis atstājot Mārupes un Stopiņu novadu.

Indeksā "Investīcijām draudzīgākā pašvaldība" piedalījās 80 pašvaldības. To veido iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu!" autori "Latvijas Biznesa savienība" sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)