Banner 980x90

Ieviesīs ekspresvilcienu maršrutā Rīga-Cēsis

Rīga, 10.maijs, LETA. Sabiedriskā transporta padome piektdien atbalstīja priekšlikumu ieviest ekspreša reisu vilciena maršrutā Rīga-Cēsis, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone

Šādu maršrutu plānots ieviest, atsaucoties Cēsu novada pašvaldības lūgumam nodrošināt Cēsu un Siguldas iedzīvotājiem ērtu un ātru nokļūšanu Rīgā un atpakaļ. Plānots, ka no 9.jūnija tiks atklāts vilciena ekspreša reiss. Tas kursēs katru darbadienu - plkst.7.10 vilciens izbrauks no Cēsīm virzienā uz Rīgu, bet plkst.17.30 tas izbrauks no Rīgas un dosies atpakaļ uz Cēsīm. Ekspreša vilciens pasažieru apmaiņu veiks divās pieturvietās - Zemitāni un Sigulda.

Tāpat, lai iedzīvotāji varētu tikt uz sarunu festivālu "Lampa 2019" ar vilcienu, 28.jūnijā, 29.jūnijā un 30.jūnijā maršrutā Rīga-Cēsis tiks nodrošināti papildu reisi. 28.jūnijā vilciens no Cēsīm virzienā uz Rīgu izbrauks plkst.23.45, 29.jūnijā no Rīgas virzienā uz Cēsīm tas izbrauks plkst.9.15, bet 30.jūnijā no Cēsīm virzienā uz Rīgu - plkst.00.20.

Turklāt, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju tikt no Ozola jubilejas koncerta, kas 6.jūlijā norisināsies Siguldā, maršrutā Sigulda-Rīga tiks nodrošināts papildu vilciena reiss. No Siguldas vilciens izbrauks pusnaktī.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)