Banner 980x90

Iepirkumā meklē siltumtīklu pārbūves veicēju Cēsīs

Rīga, 20.febr., LETA. SIA "Cēsu siltumtīkli" izsludinājis iepirkumu siltumtīklu pārbūves otrajai kārtai Cēsīs, Viestura ielas kvartālā, liecina Cēsu pašvaldības informācija.

Pretendentiem piedāvājumi jāiesniedz līdz 5.aprīlim, kā arī darba veicējiem jārēķinās, ka paredzētie darbi jāsāk maijā un būvdarbi jāpabeidz ne vēlāk kā 2.septembrī.

Iepirkuma priekšmeta apjomā ietilpst satiksmes ierobežošanas un organizēšanas shēmas izstrāde, esošās siltumtrases cauruļvadu demontāža, esošās siltumtrases kanāla demontāža un utilizācija, gājēju celiņa asfalta seguma atjaunošana un citi darbi.

Jau ziņots, ka pērn rudenī tika pabeigta siltumtīklu pārbūves pirmā kārta Viestura ielas kvartālā, kurā tika nomainītas vecās kanāla tipa caurules uz jaunām rūpnieciski izolētām caurulēm.

Šogad paredzēts veikt siltumtīklu pārbūves otro kārtu Viestura ielas kvartālā un Leona Paegles ielā pirmo kārtu. Veco kanāla tipa cauruļu nomaiņa uz jaunām rūpnieciski izolētām caurulēm samazinās siltuma zudumus šajos posmos un uzlabos pārvades sistēmas drošību.

SIA "Cēsu siltumtīkli" un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra 2018.gada 10.oktobrī noslēdza līgumu par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta "Siltumtīklu pārbūve Viestura ielas kvartālā un Leona Paegles ielas kvartālā, Cēsīs" īstenošanu.

Projekta mērķis ir paaugstināt centralizētās siltumapgādes sistēmas energoefektivitāti. Aizstājot vecos kanāla tipa cauruļvadus ar rūpnieciski izolētām caurulēm, tiks samazināti siltuma zudumi pārvades sistēmā un līdz ar to arī samazināsies oglekļa dioksīda emisijas, skaidroja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)