Banner 980x90

Ieguvumi, ko sniedz automātiskie vārti uzņēmuma teritorijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Automātisko vārtu uzstādīšana uzņēmuma teritorijā ir tālredzīgs solis. Tas sniedz vairākus ieguvumus, kas ir novērtējami gan uzreiz, gan ilgtermiņā. Vārtu automātika pielāgojama jebkuriem vārtiem – gan teritorijai, gan industriālajām ēkām un garāžām.

Jebkuru vārtu uzdevums ir radīt ērtu un funkcionālu vidi, uzticami kalpot, labi iekļauties kopējā vidē un arhitektūrā. Vārtu automātika ļauj visus šos priekšnosacījumus izpildīt vēl efektīvāk, sniedzot atvieglotāku vārtu lietošanu. Vārtu automātika ir viens no pieprasītiem un klientu novērtētiem Ripo-Baltic produktiem, kas izceļas ar savu kvalitāti, funkcionalitāti un spēju pielāgoties katra klienta vajadzībām.

Uzņēmumu teritorijām un ēkām vārtu automātika ir izdevīgs risinājumus vairāku iemeslu dēļ. Sākotnēji tās gan būs lielākas izmaksas, tomēr tās laika gaitā sevi noteikti attaisnos, ja būs izvēlēta kvalitatīva vārtu automātika, kas pielāgota katra objekta specifikai. 

Publicitātes fotoPublicitātes foto


Efektīvāka transporta kustība 
Uzņēmumu teritorijās parasti ir samērā aktīva transporta kustība. Braukā gan piegādātāji, gan darbinieki, gan klienti. Tas nozīmē, ka vārtus nepieciešams atvērt un aizvērt tiešām ļoti daudzas reizes. Vārtu automātika transporta kustību palīdz padarīt daudz koordinētāku un efektīvāku, jo nenotiek lieka kavēšanās ar vārtu atvēršanu un aizvēršanu manuāli. Piemēram, piegādātājiem un kurjeriem tiešām ir stingrs darba grafiks, tāpēc viņi nevēlas lieki kavēties. Uzņēmējs, kurš būs parūpējies par ātru, efektīvu, ērtu iekļūšanu un izkļūšanu no uzņēmuma teritorijas, noteikti būs izdarījis pakalpojumu gan savam uzņēmumam, gan tiem, ar kuriem ikdienā cieši sadarbojas.

Iekļūt var tikai piederošas personas
Turpinot pirmajā punktā minēto ieguvumu par efektīvu transporta kustību, jāaktualizē nākamais ieguvums. Tā ir palielināta drošība, kas ļauj teritorijā un saimnieciskajos objektos iekļūt tikai piederošām personam, kurām tiek izsniegta piekļuve – izsniegts kods, karte vai pults. Vai arī notiek vārtu automatizēta atvēršana no iekšpuses, sazinoties ar uzraugošo personu, kas atrodas teritorijā. Automātiskie vārti ļauj nodrošināt, ka uzņēmuma teritorijā iekļūst tikai akceptētas personas un transporta līdzekļi. Tas ir nozīmīgs ieguvums kopējai uzņēmuma drošībai.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Uzlabota fiziskā drošība
Uzņēmumam svarīgi pasargāt ne tikai materiālās vērtības, kas atrodas tā teritorijā, bet arī domāt par cilvēku drošību – gan par darbiniekiem, gan apmeklētājiem. Ja teritorija un ēkas aprīkotas ar automātiskajiem vārtiem, ko var kontrolēt tikai piederošas personas, tad darbinieki jūtas daudz drošāk, it īpaši, ja jāstrādā nakts stundās. 

Tāpat gan darbinieki, gan apmeklētāji teritorijā droši var novietot savas automašīnas, nebaidoties, ka tikmēr tās kāds apskādēs vai pat nozags, jo teritorija ir slēgta. Fiziskās drošības palielinājumu sniedz arī tas, ka nav vajadzības pie vārtiem kāpt ārā no auto, lai tos atvērtu, jo vārti kontrolējami attālināti. Tādā veidā ir mazāka iespēja sastapties ar noziedzniekiem, kuri var būt nodomājuši veikt laupīšanu. Nakts stundās tas tiešām ir būtisks ieguvums savai drošībai. 

Ietaupīts laiks
Vārtu manuāla atvēršana un aizvēršana ir ne tikai nogurdinoša, bet arī aizņem laiku. Sliktos laika apstākļos tas var būt vēl ilgāk un nepatīkamāk, tāpēc vārtu automātika ietaupa gan laiku, gan sniedz papildu ērtības. Laiks mūsdienās ir liela vērtība, efektīva laika plānošana ir viens no veiksmes pamatiem. Tāpēc nebūtu savs laiks un enerģija jātērē tām darbībām, ko var arī nedarīt, ja ir uzticami mehānismi, kas to var paveikt. 

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Uzlabots uzņēmuma teritorijas izskats
Uzņēmuma tēlu veido dažādi aspekti, teritorijas vizuālais izskats ir viens no tiem. Tāpēc nevajadzētu pārāk zemu vērtēt to, ko par uzņēmumu vēsta tā teritorija, kas arī ir pirmais vizuālā iespaida radītājs apmeklētājiem un potenciālajiem klientiem. Sakārtota un droša vide uzņēmuma teritorijā tikai liecina, cik atbildīgs ir uzņēmums pret sevi un apkārtējiem. Vārtu automātika ir savienojama ar jebkura stila un izmēra vārtiem, tāpēc uzņēmums varēs iegūt tādu risinājumu, kāds nepieciešams, kas labi iekļaujas kopējā ainavā un arhitektūrā. 

Ripo-Baltic piedāvātā vārtu automātika izgatavota no kvalitatīvām un izturīgām detaļām, kas nodrošinās mehānisma ilgu un uzticamu kalpošanu. Ar automātiku aprīkotos vārtus klients var izvēlēties kontrolēt sev ērtākajā veidā – ar pogu, atslēgu, tālvadības pulti, kodu atslēgu vai pat telefona aplikāciju. Modernās tehnoloģijas ļauj radīt arvien ērtākus vadības mehānismus, lai sniegtu vislabāko komforta līmeni automātisko vārtu lietošanā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)