Banner 980x90

Finišē pirmie SEB MTB atklāšanas posma Cēsis-Valmiera dalībnieki

Anita Stabiņa/ Pilseta24.lv
Anita Stabiņa/ Pilseta24.lv
Kalnu riteņbraukšanas seriāla SEB MTB Maratona jubilejas, 15.sezona startēja svētdien 24.aprīlī ar klasisko distanci Cēsis-Valmiera. Šogad Latvijā populārākajās un masveidīgākajās MTB sacensībās pieteikušies vairāk nekā 2000 dalībnieku.

"Rietumu-Delfin" vienības braucēji Dmitrijs Sorokins un Lelde Ardava uzvarēja prestižākajā "Toyota Hybrid" distancē, kur sportistiem bija jāpieveic 55 kilometri. Sākumā dalībnieki mēroja apli pa Cēsu ielām, bet tad devās uz Valmieru.

Tikmēr goda pjedestāla otro un trešo vietu sadalīja ZZK braucēji Arnis Pētersons un Ivars Prokofjevs, no uzvarētāja atpaliekot par vairāk nekā minūti.

Sievietēm "Toyota Hybrid" distancē pārliecinoši ātrākā bija "Rietumu-Delfin" braucēja un pērnās sezonas SEB MTB maratona čempione Ardava, neatstājot nekādas cerības tuvākajām konkurentēm Ingrīdai Šmitei ("Sportlife.lv") un Madarai Fūrmanei ("Belo Cycling Project"/"SKANSTE").

Savukārt 44 kilometrus garajā "Virši-A" distancē pirmais finiša līniju sasniedza Reinis Markss ("Sportlife.lv"), par astoņām sekundēm apsteidzot Tomu Dinsbergu ("Hawaii Express Scott") un par 11 sekundēm - Gintu Jakovelu ("Volkswagen-Veloprofs.lv"). Sievietēm šajā distancē ātrākā bija Viktorija Sipoviča ("Fans AP-Print").

Kopumā svētdien sacensībās piedalījās vairāk nekā 2000 riteņbraucēji.

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)