Banner 980x90

Festivāla "Čello Cēsis" laikā "Melo M" uzstāsies ar koncertiestudējumu bērniem

Valmiera, 11.sept., LETA. 17.septembrī starptautiskā festivāla "Čello Cēsis" laikā koncertzālē "Cēsis" plkst.12 ar koncertiestudējumu bērniem "Čella pasakas. Ūdens" uzstāsies čellu trio "Melo M", aģentūrai LETA pavēstīja koncertzāles "Cēsis" pārstāve Egija Saļņikova.

Iestudējuma pamatā ir pasakas sižets, bet atmosfēru radīs klasiski un mūsdienīgi skaņdarbi čellam, ko papildinās multimediju projekcijas un dažādi efekti. Pagājušajā gadā "Melo M" mūziķi bērniem vēstīja par kosmosu, taču šogad stāsts būs par okeānu un tā iemītniekiem.

No 15.septembra līdz 17.septembrim koncertzālē "Cēsis" notiks jau trešais starptautiskais festivāls "Čello Cēsis", kas četros koncertos pulcēs gan uzlecošas, gan uz pasaules skatuvēm jau spoži mirdzošas čella zvaigznes. Jau tradicionāli festivālā tiek veidota arī programma bērniem.

Pasākums piemērots bērniem no trīs gadu vecuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)