Banner 980x90

Diskusijā Cēsīs spriedīs par valsts drošību dažādos aspektos

Valmiera, 21.apr., LETA. Šodien Cēsīs notiks atvērtā diskusija "Kas padara Latviju drošu?" - ar drošību saprotot arī mediju pratības, korupcijas, sabiedrības uzticēšanās un kritiskās domāšanas jautājumus, aģentūru LETA informēja festivāla pārstāve Alise Podniece.

Diskusija būs sarunu festivālā "Lampa" iesildīšanās pasākums. Tajā piedalīsies Valsts prezidenta nacionālās drošības padomnieks Jānis Kažociņš, politoloģe un domnīcas "Providus" pētniece Iveta Kažoka, mārketinga speciālists Jānis Polis un pētījumu aģentūras SKDS pētniece Ieva Strode. Diskusiju vadīs žurnāliste Kristīne Garklāva.

Diskusijā tiks runāts arī par Latvijas iedzīvotāju apziņas un sociālo drošību.

Diskusijas sākums plānots plkst.18 Nacionālo bruņoto spēku (NBS) instruktoru skolā Valmieras ielā 8. Plkst.20 tā turpināsies neformālās sarunās par klausītājiem interesējošiem jautājumiem. Tiem, kas ieradīsies plkst.17, būs iespēja izpētīt NBS bāzi.

Tāpat kā festivālā, arī iesildošajos pasākumos ieeja ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)