Banner 980x90

Dāvanu kartes neaizmirstamiem dzīves mirkļiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Reizēm atrast dāvanu, kas neputēs plauktā, bet patiešām iepriecinās saņēmēju, šķiet kā neiespējamā misija. Pat zinot gaviļnieka gaumi, reizēm pietrūkst oriģinālu ideju. Ja šī situācija šķiet pazīstama, ieskaties piedzīvojumu dāvanu veikalā DāvanuServiss.lv, kur atradīsi neaizmirstamus pārsteigumus un dāvanu kartes visām gaumēm. 

Pie DāvanuServiss.lv  vairāki simti piedāvājumu vienuviet – visdažādākajām emociju gammām. Lidojumi un ūdens piedzīvojumi, apmācības un kursi, dāvanas skaistumam un veselībai – tās ir tikai dažas no kategorijām, kurās sarindoti oriģinālie pārsteigumi. 

Izvēlies piemērotāko dāvanu
Klientu ērtībām visi piedāvājumi sarindoti arī pēc:
- saņēmēja. Vajadzīga dāvana sievietei – mīļotajai, mammai, draudzenei? Ieskaties īpaši atlasītajos piedāvājumos un notver iedvesmu labākās dāvanas izvēlei. Savukārt, ja pārsteigums jāsagādā vīrietim, idejas smelies enerģiskajos un piedzīvojumiem bagātajos dāvanu variantos. Izvēlei arī dāvanas pāriem, darba kolektīviem, ģimenēm;
- svētkiem. Dzimšanas dienas dāvanas vai vecmeitu ballītes dāvanas – notikumi dažādi, bet mērķis viens – pārsteigt un iepriecināt. Ieskaties dažādiem svētkiem sagatavotajās dāvanu idejās un izvēlies labāko;
- norises vietas. Vēlies parūpēties arī par dāvanas saņēmēja ērtībām? Pievērs uzmanību tam, kurā vietā aktivitāte tiek īstenota. Starp citu, DāvanuServiss.lv piedzīvojumus iespējams baudīt ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

Dāvanu kartes – Tavām ērtībām
Joprojām nezini, kuru dāvanu izvēlēties? Labs risinājums ir dāvanu kartes, kas ļaus gaviļniekam pašam izvēlēties sev piemērotāko dāvanu no plašā DāvanuServiss.lv klāsta. Dāvanu kartes var iegādāties no 10 līdz pat 1000 eiro apmērā, un to derīguma termiņš ir 12 mēneši no iegādes brīža. Dāvanu kartes saņēmējs var izvēlēties jebkuru piedāvājumu no DāvanuServiss.lv sarūpēto piedzīvojumu klāsta. 
Izvēlei arī dāvanu komplekti, kas ir vēl viena alternatīva, ja vienas konkrētas dāvanas izvēle rada problēmas. Rūpīgi atlasītie piedāvājumi, kas atrodami dažādos tematiskajos komplektos, ļaus starp vairākiem izklaides variantiem atrast sev interesējošo. 

Izvēlies piegādes variantu
DāvanuServiss.lv padomājis arī par vairākām izvēlētās dāvanas piegādes iespējām. To var saņemt:
- kā e-dāvanu. Izvēlies šo variantu un saņem dāvanu e-pastā jau minūtes laikā pēc pirkuma apmaksas;
- DāvanuServiss.lv saliņā t/c "Spice", t/c "Galleria Riga", t/c "Rīga Plaza" un t/n "Kurzeme";
- ar Latvijas Pasta starpniecību;
- izmantojot kurjera pakalpojumus;
- ar ekspresspastu uz "Statoil" DUS.


Plašāku informāciju par piegādes nosacījumiem un izmaksām iespējams uzzināt mājaslapā Davanuserviss.lv. 

Uzbur svētkus sev un citiem kopā ar DāvanuServiss.lv. Lieliski un neaizmirstami pārsteigumi – labākā dāvana visos svētkos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)