Banner 980x90

Cēsu un apkārtnes tūrisma piedāvājums aplūkojams jaunā mājas lapā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centrs izveidojis un apmeklētājiem nodevis jaunu, vizuāli pievilcīgu un ērti lietojamu tūrisma mājas lapu,  pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja P/A "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" galvenā tūrisma speciāliste Santa Niedola.

Jaunajā mājas lapā www.visit.cesis.lv ir ievietotas pārskatāmas un loģiski strukturētas sadaļas kategorijās "Ko darīt", "Ko redzēt", "Kur paēst", "Kur palikt", kas integrētas arī mobilajās ierīcēs.

Ik gadu arvien pieaug Latvijas un ārzemju tūristu skaits, kuri par savas atpūtas galamērķi izvēlas Latvijas dabas ainavu un kultūrvēstures mantojuma apskati. 2016.gada 12 mēnešos Cēsu tūrisma mājas lapas unikālo apmeklētāju skaits sasniedza jau 150000 unikālo skatījumu, kas nozīmē arī pieaugošu pilsētas apmeklētāju skaitu un lielu interesi par atpūtas iespējām Cēsīs.

Cēsis ir pievilcīgs galamērķis katrā gadalaikā, jo ir dēvējamas ne vien par Vidzemes kultūras galvaspilsētu un ir bagātīga ar gadsimtu senām vēstures liecībām, tā atrodas Gaujas Nacionālā parka centrā, kas pilsētu padara viegli sasniedzamu, atpūtai piemērotu un dabas vērtībām bagātu.

Bez jau ierastajām tūrisma lapas nodaļām, interesenti var atrast ceļotājiem noderīgu informāciju, kā piemēram, bankomātu un pasta nodaļu atrašanās vietas, pilsētas un apkārtnes tūrisma materiālus un kartes.

Tūrisma piedāvājums apkopots ne tikai, lai ieinteresētu apmeklētājus no citām Latvijas pilsētām un ārvalstīm ciemoties Cēsīs, bet arī, lai atvieglotu atpūtas plānošanu pašiem cēsniekiem. Ir apkopoti un publicēti pārgājienu, velo braucienu un laivošanas maršruti, kas kalpos par iedvesmu brīvdienās doties vēl neiepazītā veidā.

Informāciju mājas lapā  atjauno un papildina regulāri. Šobrīd informācija un objektu apraksti ir apskatāmi latviešu un angļu valodās. Drīzumā tā būs pieejama arī krievu un vācu valodās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)