Banner 980x90

Cēsu "Lekringa" florbolists Trekše nosaukts par "Elvi florbola līgas" septembra mēneša labāko spēlētāju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Par "Elvi florbola līgas" labākajiem septembra spēlētājiem nosaukti Kocēnu "Rubenes" florboliste Madara Adamane un Cēsu "Lekringa" florbolists Pēteris Trekše, piektdien paziņoja Latvijas Florbola savienība.

"Rubene" ar aizsardzības spēlētāju Adamani sastāvā septembra mēnesī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot uzvaru. Kocēnietes čempionāta atklāšanas mačā savā laukumā ar 7:4 pārspēja NND no Rīgas, Adamanei šajā spēlē izdarot vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt otrajā mačā "Rubene" viesos ar 8:3 pieveica "Ķekavas" florbolistes, bet Adamane ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija rezultatīvākā spēlētāja mačā.

Šobrīd "Rubene" aizvadījusi jau sešas spēles un ar 13 punktiem atrodas turnīra tabulas līderpozīcijā.

Tikmēr vīru komanda "Lekrings" ar Trekši uzbrukuma smailē septembrī nospēlēja trīs mačus, visos gūstot pārliecinošas uzvaras. Cēsnieki viesos ar 12:7 sakāva "Bauskas" florbolistus, Trekšem gūstot "hat-trick" un atdodot rezultatīvu piespēli. Savukārt pēc tam ar 7:3 tika pieveikta "Valmiera", bet Trekše guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Septembra noslēdzošajā mačā "Lekrings" ar 12:5 sagrāva "Ķekavu", kuras vārtos Trekša arī šajā spēlē iemeta trīs bumbiņas.

"Lekrings" šosezon aizvadījis septiņus mačus, kuros izcīnītie 18 punkti cēsniekiem ļauj atrasties turnīra tabulas galvgalī.

Trekše ar astoņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm savā komandā ir ceturtais rezultatīvākais florbolists. Patlaban 17 gadus vecais Trekše ticis nosaukts Latvijas vīriešu izlases paplašinātājā sastāvā un joprojām kandidē uz startu pasaules čempionātā.

Šosezon "Arēnā Rīga" un "Elektrum" Olimpiskajā centrā no 3. līdz 11.decembrim notiks pasaules čempionāts florbolā vīriešiem, šāda mēroga florbola turnīru Latvijai uzņemot pirmoreiz vēsturē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)