Banner 980x90

Cēsu pilsētas svētku laikā notiks "Parks uz paplātes"

Valmiera, 18.jūl., LETA. Maija parkā 22.jūlijā no plkst.11 Cēsu pilsētas svētku laikā ar Hanzas pilsētas restorānu un šefpavāru dalību notiks "Parks uz paplātes", aģentūru LETA informēja Cēsu Kultūras un Tūrisma centra pārstāve Andra Magone.

Pasākuma laikā būs iespēja izbaudīt ēstuves "Jāņoga" meistarstiķus Jāņa Sproģa un Edgara Sandersa vadībā un vērot "Kafe Priede" šefpavāra Santa Bitaiņa lidojošās trifeles.

Par brangu medījumu no Hanzas mežiem parūpēsies šefpavārs Māris Jansons, un noslēpumainu dāvanu iesaiņos šefpavārs Pāvels Skopa no restorāna "Fazenda". "Restorāns 3" un tā šefpavāri Ēriks Dreibants un Juris Dukaļslis būs sagādājuši medījumu mežā putnu treļļu pavadībā. Viņi kopīgi dalīsies arī ar Hanzas zemēs piedzīvoto. To papildinās "Ungurmuižas" šefpavāres Oksanas Fedaščukas zaļojošo augu kokteiļi. Spēli ar ēdamiem magnoliju ziediem spēlēs restorāna "KUK BUK" šefpavārs Andris Jugāns un kopā ar iluzionistu Robiju Tankāli radīs tik ļoti viduslaikiem piestāvošos brīnumus performancē "Sarkano rožu maģiju".

Muzikālo noskaņu radīs dueti "Amanda un Melisa" un "Anete un Ance Annija", muzikālā apvienība "Nightbird", Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas ansamblis "Harmony Barn", mūziķis Rihards Saule, grupa "Fine Five", Vidzemes kamerorķestra koncerts Andra Veismaņa vadībā ar solistu Ivaru Bezprozvanovu un čella stāsts gongu skaņās ar Ievu Šķenderi un Daci Straumi.

Kultūras programma tiek realizēta projekta "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai (HANSA)" ietvaros, kurā viens no mērķiem ir jaunu tūrisma piedāvājumu radīšana un jauna zīmola "Hansa Culinary" veidošana, kuru pamatā ir Hanzas savienības mantojums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)