Banner 980x90

Cēsu novada ielas un ceļus šoziem uzturēs SIA "Imberteh"

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Saskaņā ar noslēgto līgumu, šoziem Cēsu novada ielu un ceļu uzturēšanas darbus veiks SIA "Imberteh" par vairāk nekā 28 500 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Cēsu novada pašvaldības publiskajā iepirkumā par ielu un ceļu kopšanas darbiem Cēsu novadā bez SIA "Imberteh" bija pieteikušies vēl trīs uzņēmumi – SIA "Eco Baltia Vide", SIA "Rasmanis&Dankers", SIA "Kom-Auto".

SIA "Imberteh" iepirkumā uzvarēja jo piedāvāja viszemāko cenu – pašvaldība ar uzņēmumu noslēgusi līgumu par 28 616 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Jau ziņots, ka iepriekš Cēsu pilsētas pašvaldība ceļu uzturēšanas darbus veica pašu spēkiem, jo aizvadītā gada 5.decembrī beidzies iepriekš noslēgtā līguma par ielu un ceļu uzturēšanu termiņš.

Ziņots arī, ka šogad Cēsu novada pašvaldība iepirkumu par ielu un ceļu uzturēšanu ziemā izsludinājusi divās daļās, parakstot atsevišķu līgumu par vecpilsētas ielu un ceļu kopšanu. Par šo darbu veikšanu aizvadītajā nedēļā tika noslēgts līgums ar SIA "Eco Baltia vide" par 176 646 eiro bez PVN.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, SIA "Imberteh" dibināta 2011.gadā un tās pamatkapitāls ir 2000 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Imants Bērziņš. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2 544 106 eiro, bet peļņa – 194 684 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)