Banner 980x90

Cēsu mērs neplāno kļūt par partijas "Vienotība" līderi

Jānis Rozenbergs/ Foto: Cesis24.lv
Jānis Rozenbergs/ Foto: Cesis24.lv

Vienlaikus apvienot rūpes par Cēsu novada un partijas vadīšanu nav iespējams, aģentūru LETA informēja Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs (V).

"Īsā atbilde - nē. Šādas runas uzzinu pastarpināti, no medijiem. Šīs iespējamības nav pārspriestas klātienē," atklāja Rozenbergs.

Viņš saka, ka cēsniekiem ir devis publisku solījumu strādāt pilnu termiņu un to arī pildīs. "Vienlaikus apvienot rūpes par novada un partijas vadīšanu nav iespējams. Patlaban man svarīgāki ir Cēsīs iesāktie projekti un to turpināšana," papildināja priekšsēdētājs.

Kā ziņots, "Vienotības" līdere Solvita Āboltiņa līdz nākamā gada rudenim plāno palikt partijas vadībā, tomēr lūkojas arī pēc jauna līdera, kas varētu stāties viņas vietā. Āboltiņa intervijā aģentūrai LETA sacīja, ka domā par jaunu partijas līderi, potenciālu nomaiņu kongresā nākamajā rudenī. Saskaņā ar partijas statūtiem partijas vadība jāvēlē ik pēc diviem gadiem, tātad tas nav jādara šogad, bet gan nākamgad.

Kā potenciālu jaunu "Vienotības" līderi Āboltiņa minēja Andri Piebalgu. Tāpat līdera lomu, pēc politiķes domām, varētu uzņemties Cēsu mērs Rozenbergs vai Raimonds Čudars no Salaspils.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)