Banner 980x90

Cēsu klīnika: Čakša ir ar strukturētu domāšanu, pārzina nozari un slimnīcu darbību

Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Anda Čakša ir ar strukturētu domāšanu, loģiska, pārzina nozari un slimnīcu darbību, iespējamo topošo veselības ministri raksturo Cēsu klīnikas valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa.

Liepa aģentūrai LETA uzsvēra, ka Čakšas vadībā galvenais akcents būs lielo klīniku nodrošināšana un attīstība, medicīnisko pakalpojumu centralizācija, kompetences centru izveide un nostiprināšana pie universitāšu klīnikām.

"Čakšu personīgi pazīstu daudzus gadus. Kopā mācījāmies arī maģistrantūrā biznesa vadību veselības aprūpē. Uzskatu, ka viņa ir atvērta diskusijām un viedokļu dažādībai," piebilda Liepa.

Kā ziņots, pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, piektdien no amata atkāpās līdzšinējais veselības ministrs Guntis Belēvičs. Tāpat Belēvičs paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas un nolicis Saeimas deputāta mandātu.

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) ir piedāvāts veselības ministra amatam virzīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadītājas Čakšas kandidatūru.

Sagaidāms, ka šodien Čakšas kandidatūra tiks oficiāli izvirzīta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)