Banner 980x90

Cēsu Izstāžu namā būs redzama izrāde "No Rozentāla"

Valmiera, 9.okt., LETA. 23.oktobrī plkst.18 Cēsu Izstāžu namā būs redzama izrāde "No Rozentāla" no cikla "Kolekcija. Viencēlieni. Klasiķi pirms klasikas.", aģentūru LETA informēja pasākuma pārstāve Laila Baumane.

"Izrāde veidota, lasot mākslinieka saraksti ar laikabiedriem un domājot par vēstulēs paustajiem jautājumiem. Vai ir piepildījies Jaņa Rozentāla sapnis par Latviju? Kādi bija latvieši Jaņa Rozentāla gadsimtu mijā uzņemtajās fotogrāfijās? Izrāde ir... neparasta lekcija, ko vada pats mākslinieks un viņa dzīvesbiedre Elija Forsele, skanēs šā pāra iemīļotās dziesmas un būs iespēja fotografēties ar skatītājiem," režisore Paula Pļavniece.

Izrādē uzstāsies Valmieras teātra aktrise Rūta Dišlere un aktieris un režisors Jānis Znotiņš. Scenogrāfiju un kostīmus veidojusi Liene Pavlovska, bet dramaturģiskā materiāla autors Ivo Briedis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)