Banner 980x90

"Cēsu alus" ieguvusi vides pārvaldības sistēmas sertifikātu

Rīga, 5.okt., LETA. Alus darītava AS "Cēsu alus" ieguvusi vides pārvaldības sistēmas sertifikātu, kas apliecina uzņēmuma efektīvu darbu pie vides pārvaldības sistēmas attīstīšanas, uzturēšanas un nemitīgas pilnveidošanas, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Kompānijā uzsvēra, ka jauniegūtas sertifikāts apliecina arī kompānijas atbildīgu attieksmi pret vides jautājumiem. Vides pārvaldības sistēmas sertifikāts "ISO 14001" papildinās pērn iegūto energopārvaldības sistēmas sertifikātu atbilstoši "ISO 50001" standartam, kas apliecina to, ka uzņēmumā ir apstiprināta energopārvaldības politika un noteikti mērķi un procesi, kas nepieciešami politikas īstenošanai, tajā skaitā energoresursu patēriņa samazināšanas plāni un aktivitātes.

"Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone pastāstīja, ka iegūt vides pārvaldības sistēmas sertifikātu bija viens no uzņēmuma šā gada mērķiem vides jomā. "Cēsu alus", kā vienu no prioritātēm sociālās atbildības jomā, ir izvirzījis rūpes par vidi un dabas resursiem, nosakot mērķi pakāpeniski samazināt savas darbības ietekmi uz apkārtējo vidi, taupīgi un apdomīgi plānojot un izmantojot resursus," viņa sacīja.

Jau ziņots, ka "Cēsu alus" 2017.gadā strādāja ar 54,267 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga gandrīz divas reizes un sasniedza 5,516 miljonus eiro.

"Cēsu alus" pamatkapitāls ir 8,31 miljons eiro. Uzņēmuma kapitālā 99% pieder Somijas koncernam "Olvi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)