Banner 980x90

Cēsu 1.pamatskolai panākumi domrakstu konkursā

Informāciju sagatavoja: Cēsu 1.pamatskolas d.v. izglītības jomā A.Avena

Noslēdzies Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu literatūras centra organizētais domrakstu konkurss bērniem "Kā atmodināt Saulcerīti?".

Pavisam tika iesūtīti 259 darbi, tos vērtēja rakstnieks Māris Rungulis, Jūrmalas Dubultu bērnu bibliotēkas vadītāja Inguna Radziņa un Latviešu valodas aģentūras projektu koordinatore Velga Līcīte.

69 labākie darbi, kuru autoru vidū ir Cēsu 1.pamatskolas 7.b klases skolniece Agnese Sauska, tiks publicēti grāmatā, tādā veidā visiem būs iespējams iepazīties ar jaunu, 21.gadsimta leģendu par Stikla kalnu, Antiņu un Saulcerīti.

Balvā bērni saņems ielūgumu piedalīties karnevālā un grāmatas autoreksemplāru. Pieci oriģinālāko stāstu autori, kuri tiks paziņoti augusta sākumā, 8.septembrī Starptautiskajā rakstpratības dienā kāps Rātsnama balkonā un nolasīs fragmentu no sava sacerējuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)