Banner 980x90

Cēsnieki "Franco Franco" piedalīsies konkursā "Supernova 2017"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cēsu indīpopa grupa "Franco Franco" ar dziesmu "Up" piedalīsies Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā "Supernova 2017". "Up" ir otrais singls no albuma "Moon + Light", kas nominēts balvai "Zelta Mikrofons 2017" kā gada labākais alternatīvās un indie-pop mūzikas ieraksts, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Kā atklāj grupas soliste Elizabete Vētra: "Skaņdarbs "Up" ir apstiprinājums mūžsenajam teicienam "viss kas notiek, notiek uz labu". Tas nozīmē – tumšās dienas pāries, salauztās sirdis sadzīs, viss nostāsies savās vietās". Pats galvenais ir saglabāt pozitīvu skatu un cerību, un šo sajūtu "Franco Franco" nodod klausītājam skaņdarbā.

Dziesmas "Up" producents ir Reinis Sējāns, kurš saņēmis īpašo "Zelta mikrofons" apbalvojumu kā 2016.gada labākais studijas producents.

Grupa "Franco Franco" darbojas kopš 2010.gada, 2013.gadā publicējusi debijas mazalbumu "Color Me" un šogad atgriezusies aktīvā muzikālajā darbībā, koncertējot tādos festivālos kā "Playground Festival", "Fono Cēsis", "Piens Fest".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)