Banner 980x90

Cēsīs "Vienotības" sarakstu vada domes priekšsēdētājs Rozenbergs

Valmiera, 24.apr., LETA. Cēsīs partijas "Vienotība" saraksta priekšgalā ir esošais pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, vēsta Centrālās Vēlēšanu komisijas dati.

Aiz Rozenberga nākamais ir viņa vietnieks Mārtiņš Malcenieks un deputāte Inese Suija – Markova. Uz atkārtotu termiņu kandidē arī Tālis Jaunzemis, Lelde Krastiņa un Imants Timermanis.

"Vienotības" sarakstam pievienojies arī domes deputāts Andris Melbārdis, kurš 2013.gada vēlēšanās tika ievēlēts no "Vidzemes partijas" sastāva.

Tāpat "Vienotības" sarakstā startē "Latvijas zinātnes centru apvienības" valdes loceklis Pauls Irbins, Ruckas mākslas un rezidenču centra vadītāja Ieva Goba un Vidzemes koncertzāles "Cēsis" valdes loceklis Juris Žagars.

Savukārt Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (NA) saraksta līderis būs pašreizējais domes deputāts Guntis Grosbergs, kurš iepriekšējās vēlēšanās arī bija vienīgais no NA rindām, kuram izdevās iekļūt Cēsu novada domē.

Pēc viņa sarakstā ir Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolas direktore Rita Blaževica un SIA "Cēsu tirgus" valdes priekšsēdētājs Māris Bērziņš.

"Latvijas Zemnieku Savienības" (LZS) saraksta pirmais numurs ir Cēsu novada pašvaldības administrācijas vadītājs Jānis Goba. Viņam seko domes deputāts Māris Niklass un ķirurgs Dzintars Krasts.

"Latvijas Zaļā partija" (LZP) saraksta līdere ir Cēsu novada pašvaldības komunālās daļas vecākā speciāliste Liene Aganofova. Viņai seko Cēsu 1.pamatskolas metodiķe Iveta Jermolājeva un SIA "Fresh One" valdes loceklis Mārtiņš Jarohovičs.

No LZP saraksta atkārtoti kandidē arī deputāts Artis Malkavs.

2013.gadā "Vienotība" Cēsu novada domē izcīnīja septiņus mandātus, LZP piecus, bet NA un LZS katra pa vienam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)