Banner 980x90

Cēsīs uzstāsies Imants Daksis un "Mr.Myster"

Valmiera, 26.sept., LETA. 30.septembrī Cēsīs, Mākslas telpā Mala, notiks dziesminieka Imanta Dakša un elektroniskās mūzikas mākslinieka "Mr.Myster" kopprojekta "The Bubble Gum explotion" pirmā uzstāšanās, aģentūru LETA informēja Dakša pārstāve Alise Peniga.

Pasākums sāksies plkst.21 ar "Mr.Myster" elektroniskās mūzikas setu, turpināsies ar "The Bubble Gum explotion" performanci un tiks noslēgts ar Imanta Dakša solo koncertu.

Pop-elektroniskās mūzikas apvienība "The Bubble Gum explotion" Latvijas mūzikas dzīvē vēlas iezīmēt relatīvi neskartu lauku - izaicinošu erotiku savienojumā ar inteliģenci. Projektā ir apvienojušies divi pavisam dažādu žanru mūziķi – Imants Daksis (vārdi, mūzika, vokāls), kas plašāk zināms kā dziesmu rakstnieks un solo mākslinieks, un Matīss Runtulis jeb "Mr.Myster", kurš ikdienā nodarbojas ar elektroniskās mūzikas radīšanu un skaņu režiju, bet šajā projektā darbojas kā producents. Koncertā abiem mūziķiem uz skatuves pievienosies Anna Kalnā.

Pagaidām apvienība "The Bubble Gum explotion" ir publicējusi divus singlus: "Es būšu tavs vergs" - poētisku atsauci uz ikonisko 90.gadu televīzijas reklāmu, kas pavisam jauno kapitālisma sabiedrību mudināja atbrīvot savu seksualitāti un slēptākās dziņas, un singlu "Saldējums", kas stāsta par šķiršanās smeldzīgo romantiku un viegluma sajūtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)