Banner 980x90

Cēsīs top Veloparks ar asfaltētu velo trasi un vairākiem pacēlumiem

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Otrdien, 25.augustā Cēsu novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar uzņēmumu SIA "BSA Projects" par Veloparka būvprojekta izstrādi, izbūvi un autoratlīdzību Valmieras ielā 1, Cēsīs. 

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja no Cēsu novada pašvaldības komunikācijas nodaļas vadītāja Kārļa Pota, kopējā līguma summa ir 41 803, 95 eiro bez PVN.

Veloparkā paredzēts izveidot asfaltētu velo trasi ar kopējo garumu ~ 175 metri un vismaz divu metru platumu. Kopskaitā trasē būs vismaz 30 pacēlumi ar augstuma starpībām 0-120 cm. Trases kopējā platība būs aptuveni 1350 m2.

Veloparka būvdarbi jau ir uzsākti un tos plānots pabeigt līdz šā gada 16.decembrim. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)