Banner 980x90

Cēsīs notiks Eiropas Sporta nedēļai veltīti pasākumi

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Šogad Eiropas Sporta nedēļa latvijā un daudzās citās Eiropas valstīs norisināsies no sestdienas, 17.septembra līdz piektdienai, 23.septembrim.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, Eiropas Sporta nedēļas mērķis ir veicināt sportošanu un fiziskās aktivitātes un vairot izpratni par to daudzajām priekšrocībām. Nedēļa domāta ikvienam — neatkarīgi no vecuma, izcelsmes vai fiziskās sagatavotības.

Programma un aktivitātes Cēsīs:

*Sestdiena, 17.septembris – atklāšanas sacensības Disku golfā Cēsu Olimpiskajā centrā, piedalīties aicināti gan sportisti, gan iesācēji.

*Pirmdien, 19.septembrī un ceturtdien, 22.septembrī – "Cēsis nūjo!" (nūjošanas apmācība, nūjošanas pārgājiens). Aicināti visi interesenti, sākums plkst.17.30 Bērzaines ielas 16 pagalmā.

*Otrdien, 20.septembrī – Senioru sporta diena Cēsu pansionātā.

*Piektdien, 23.septembrī Olimpiskā diena – plkst.10.00 – kopēja rīta rosme izglītības iestādēs un darba vietās.

Šogad īpaši aicina piedalīties rīta rosmē arī darba kolektīvus. Darba kolektīvi, kuri piedalīsies rīta rosmē un līdz 26.septembra plkst.12.00 pievienos  foto vai video Facebook mājas lapā Sports Cēsīs pasākumā "Eiropas Sporta nedēļa Cēsīs" no pasākuma savā darba vietā, piedalīsies izlozē, kur galvenā balva būs bezmaksas disku golfa apmācība un sacensības kolektīvam.

Izglītības iestādēs Olimpiskā diena turpināsies ar izvēles programmu par volejbola tēmu, bet plkst.14.00 Cēsu Valsts ģimnāzijas stadionā notiks Olimpiskās dienas finālsacensības Olimpiskajās pretstafetēs, kā arī fiziskās aktivitātes ar volejbola elementiem.

Tāpat arī visas nedēļas garumā notiks sportiska akcija "Cēsis var!"  – visi cēsnieki aicināti krāt kilometrus un aktīvās minūtes, pievienot informāciju par savām kustību aktivitātēm  komentāros Facebook mājas lapā Sports Cēsīs pasākumā "Eiropas Sporta nedēļa Cēsīs".

Visi akcijas dalībnieki piedalīsies izlozē. Šogad Olimpiskās dienas tēma ir volejbols. Tiks izlozētas piecas volejbola bumbas, bet pašu aktīvāko dalībnieku sagaida īpašs pārsteigums.

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)